BASIC polikarbonát medencefedés

Mert a fedés mindenkinek jár!

 
Basic olcsó polikarbonát medencefedés

Basic olcsó polikarbonát medencefedés

Olcsó polikarbonát medencefedés – Már régóta szeretne medencefedést? Zavarja, hogy a környezetben lévő levelek állandóan szennyezik a medencét? Nem számít hogy légkamrás vagy tömör polikarbonát a fedés anyaga? Nem számít a medencefedés magassága?

CSAK AZ ÁR ÉS A MINŐSÉG SZÁMÍT?

Akkor az Ön legjobb választása a BASIC Olcsó Polikarbonát Medencefedés!

A BASIC fedés kifejlesztésénél törekedtünk arra, hogy a medence fedés a legkedvezőbb áron legyen mégis hordozza magában azokat a tulajdonságokat, melyek a teljes termékkínálatot megbízhatóvá és tökéletes minőségűvé teszik.

A BASIC olcsó polikarbonát medencefedés jellemzői:

A fedés tartós alumínium profilját natúr eloxált (szürke) színben szállítjuk, mely felár ellenében, természetesen kérhető a RAL színskála teljes választékában. A fedés anyaga 6mm-es légkamrás polikarbonát, mely a teljes átláthatóságot nem teszi lehetővé, de a hőszigetelő minősége m

A sínpálya természetesen a megszokott magas minőségű extra lapos sínekből áll, mely nemcsak könnyen takarítható, de tökéletes siklást biztosít a medencefedés számára. A sínpálya meghosszabbítható, így a fedés teljesen elhúzható, és a teljes medencét süti a nap!

A fedés kosárgörbéje közepesen íves így csak az extrém hóesés esetén kell a polikarbonát lemezről a havat eltávolítani. Minden egyéb esetben a polikarbonát lemez merevsége és a sínek fogása tökéletes tartást ad a medencefedésnek.

Kinek ajánljuk?

  • A BASIC medencefedés kifejezetten ajánlott mindenkinek aki szeretné megoldani a medence vizének hőszigetelését a vízpárolgás megakadályozásával, valamint szeretné megkímélni magát a környezeti szennyeződések (levelek, gallyak) kihalászásától, de korábban nem talált a pénztárcájának megfelelő megoldást.
  • A nem túl magas medencefedés (80 cm – 110 cm) még akár átláthatóvá teszi kertjét is, így nem kell aggódnia, hogy nem látja a gyermeket a kert végében.
  • Gyerekeseknek, hiszen a fedés zárásával megakadályozhatjuk a baleseteket

Technikai paraméterek

Ezt a fedés ajánlott max. 525 cm széles medencék fedésére (szegélykővel értendő méret), akár 12 méter hosszúságban.