…avagy újabb telepített medencefedés Göd városában

A szezonban beérkező sok hívás közül mindig megragadja a figyelmemet, ha valaki segítséget kér, hogy egy “súlyos” problémáját megoldjuk. Jelen esetben a megoldás pofon egyszerű volt – jelszó: medencefedés Göd!

Egy gödi családfő keresett meg azzal, hogy végre megvásárolták életük házát, mely közel van a városhoz, de mégis zöld környezetben. Ez nekik azért fontos, mert kis gyermekük van, most várják a következő babát, és hát szeretnék ha a gyermek nem a város zajában nőne fel. De van egy kis problémájuk… A házvásárlással együtt Örököltek egy medencét is, ahol már ugyan volt egy régi fedés, de azt a korábbi tulajdonos magával vitte az új házába!

Fontos nekik a kert, szeretnének a kertben élni tavasztól őszig, de mégis a biztonság a legfontosabb és ezért a segítségünket kérték.

Medencefedés tujasorralM

Medencefedés a tuják mellett

A körülmények

Rövid felmérés után számos nem várt körülménybe botlottunk a medence környékén. A korábban kiépített akna elhelyezése és a medencéhez kapcsolódó medence létra sem volt ideális elhelyezésben, valamint a korábbi sín pályát megalapozó támasz sem volt ideális, még akkor sem, ha az általunk gyártott fedés minden eleme viszonylag könnyű, de tartós anyagokból készül. Ezen kívül nagyon közel volt a medence melletti tujasor és a szomszédban hatalmas sok levelű fák zöldelltek, melyek előre vetítették a medencések rémálmát, mely minden ősszel a levelek halászgatását jelenti!

A tulajdonossal megbeszéltük, hogy melyik fedés számukra a legmegfelelőbb. Miután a fedés nem gátolja a kilátást és későbbi látványa nem szűkíti be a kertben a térérzetet, így a Basic légkamrás medencefedés mellett döntöttünk. Ez a fedés árában meggyőző, biztonságot nyújt és tökéletesen véd a szennyeződések, (por, kosz, levelek) ellen.

Megbeszéltük, hogy milyen ajtó típus lenne a legmegfelelőbb és hogy ennek tükrében a létrát hová lehet elhelyezni, hogy a medencefedés gond nélkül használható legyen.

A megrendelést megtörtént és mintegy 6 hét múlva már boldogan egyezkedtünk a tulajdonossal a telepítés időpontjáról.

A medencefedés telepítése mintegy 2 óráig tartott, szépen lefúrtuk a síneket, majd óvatosan felhelyeztük az egyes elemeket. Végül kimostuk a síneket és levettük a polikarbonát elemeket védő fóliát.

Biztonságos medencefedés göd

Biztonságos medencefedés Göd

Mindezek után elhelyeztük a létrát és más nem volt hátra mint egy kézfogás a már nem aggódó apukával.

A fedés immár védi a családot a medencétől és tökéletesen megóvja a vizet a szennyeződésektől. És azt gondolják, hogy ez minden? Nem a család a fedéssel együtt ajándékba egy medencefűtést is kapott, hiszen a légkamrás polikarbonát elemek a legkisebb napfény hatására is felmelegítik a belső levegőt és jelentősen lecsökkentik a párolgás mértékét, így akár észrevétlenül is jelentősen emelik a vízhőmérsékletet.

És a mi történt azóta a medencefedéssel?

Két héttel a telepítés után szeptemberben hívott a boldog vásárlónk, hogy a hétvégén csodás lubickolást rendezett a család! Majd 27 fokos vízről nem is álmodtak, hiszen egész héten alig ment 20 fok fölé a hőmérő higanyszála.

Nagyon köszönte a segítséget és a váratlan lehetőséget a csodás hétvégi medencézésre!

Ilyen boldog ügyfelekért érdemes minden nap felkeni 🙂