A biztonságos medencefedés a teljes nyugalmat nyújtja Önnek a mindennapokban!

biztonságos medencefedés

biztonságos medencefedés

Tapasztalatból tudjuk, hogy rengeteg család azért nem választ medencét kertjébe, mert, bár szeretnének önfeledten fürdőzni a meleg napokban, de a családban lévő kisgyermek, unoka vagy háziállat épségét féltik.

Természetes érzés, hogy szeretteink miatt aggódunk, melyet már évtizedek óta megértettek a uszodatechnikát fejlesztő cégek is, és létrehozták a polikarbonát medencefedés technológiáját, mely tökéletes biztonságot nyújt az egész család részére.

 Válasszon biztonságos medencefedés választékunkból!

Tisztán emlékszem még arra a napra, mikor 3 éves kisfiam tavasszal egyszerűen belehajtott a téliesített medencénkbe a kis gokartjával, és aggódó tekintettel nézett rám, hogy …Apu most mi…?! Természetesen ugrottam a medence mellé és azonnal kihúztam őt, de az ijedtségen kívül szerencsére semmilyen sérülés, rossz élmény nem esett meg vele. (megjegyzem, hogy a téli takaró fólia miatt ez még egy kicsit veszélyesebb is, hiszen a beleeső testeket a fólia körülöleli, így a szabadulás még nehezebb, mint ha „csak” a medencébe esett volna a lurkó)

A polikarbonát medencefedés tökéletes biztonságot nyújt, hiszen egyrészt teljesen letakarja a medencét, így nemhogy a gyerek, háziállat, de még a levelek is nehezen jutnak be a medence vizébe.

Tapasztalatból tudom, hogy a gyerek csak azt az ajtót nem tudja kinyitni, ami le van hegesztve! Tudván ezt az általunk forgalmazott medencefedések zárhatóságára teljeskörű megoldást dolgoztunk ki. Legtöbb modellünkben az ajtó teljesen, de kérésre minden szegmens zárhatóvá válik, így a megfelelő célszerszám nélkül a gyerkőc nem tudja a medencefedést kinyitni.

Bár a medencefedés árak nem kimondottan tartoznak az uszodatechnika legolcsóbb termékei közé, de azt gondolom, hogy a biztonság felbecsülhetetlen értéket nyújt a vásárlók felé.

Elmondhatjuk, hogy a biztonság mellett a medencefedések számos előnyt nyújtanak

  • meghosszabbítják a fürdőző szezont, (akár 4-5 hónappal is)
  • tökéletesen tisztán tartják a medence vizét, hiszen a levelek, bogarak, por egyéb szennyeződés, jóval kevesebb mértékben jut be a medencefedés alá
  • használhatóvá teszi a medencét a kiszámíthatatlan nyarak gyors és tartós lehűlése esetén is (gyakran 5-6 napra visszaesik nyáron a hőmérséklet és ilyenkor jó pár napot kell várni, amíg a medence víz hőfoka eléri az fürdőzésre alkalmas értéket
  • A szennyeződések lecsökkenése miatt a vegyszerfelhasználás jelentősen csökken

Az utóbbi évek tapasztalatai alapján kijelenthetjük, hogy a kiválasztásnál nem csak a medencefedés ár fontos tényező. Fontos, hogy meggyőződjünk a fedés használhatóságáról. Kérjen referenciát a forgalmazótól, hiszen a valódi ügyfelek biztosan elfogultság nélkül tudnak nyilatkozni az általuk használt medencefedésről.

Bármilyen felmerülő kérdés esetén keressen minket bizalommal!

Dózsa Pál

+36 70 709 5800