COMET polikarbonát medencefedés

Miért ne a legnépszerűbbet?

Comet medence fedés

Comet medence fedés a legnépszerűbb választás

A Comet Medence Fedés ötvözi a legolcsóbb Basic medencefedés és a Classic medencefedés előnyeit. A Basic típusból örökölte a formát (kissé nyomott ívest forma), így ez a medence fedés belesimulhat a kert látványába. A Classic típusból pedig átvette a vastagabb légkamrás kialakításból adódó hőszigetelési tényezőket.

A comet ezek alapján nem véletlenül a legnépszerűbb választás a Magyar medence piacon!

A Comet Medencefedés technikai jellemzői:

A fedés anyagát alapárban 10 mm vastag légkamrás polikarbonát lemezből készítjük, mely kellően vastag a jó hőszigetelés biztosításához. Felár ellenében azonban választható, hogy a lemez színe kék legyen, vagy a légkamrák helyett tömör polikarbonát, akár víztiszta akár égkék színben.

Az alumínium vázszerkezet alapárban is több színben biztosítjuk. (választható színek – natur eloxált, antracit, fehér, zöld, bézs), de felár ellenében a teljes RAL színskála színét vagy fautánzatú festést is biztosítani tudjuk.

A Comet medence fedést keskenyebb medencéknél normál profillal (7 m szélességig), vagy extra erősített profillal ajánljuk 9,9 m szélességig). Normál vázszerkezettel a medence hossza elérheti a 13 métert, míg erősített szerkezetnél a medence hossza akár 16 méteres is lehet.

A sínszerkezet mindig igazodik a vázszerkezet típusához. A normál vázszerkezethez a 14 mm magas síneket ajánljuk, míg az erősített vázszerkezet stabilitását egy 16 mm magas extra sínpálya biztosítja.

A szegmensek száma ebben az esetben 3 és 7 között van a medence hosszúságának függvényében, így a szegmenshossz 1,9 m és 2,4 között van.

A szegmensek magasságát a medence szélessége határozza meg. A magasság ennél a fedés típusnál 80 cm és 135 cm között van. Erősített vázszerkezet esetén a magasság azonban elérheti a 2 métert.

A Comet fedés kérhető a következő ajtótípusokkal

  • Első szegmensen lévő elhúzható tolóajtó
  • Homlokoldali felhajtható előfal
  • Homlokzaton elhelyezett eltolható ajtó

Kinek ajánljuk?

  • Szeret a legjobb ár-érték arányban vásárolni
  • Fontosnak tartja a fokozott hőszigetelést a medence víz hőfokának védelmében
  • Nem érzi szükségét a kifejezetten alacsony medencefedésnek, de fontosnak tartja, hogy az elhúzott medence fedés mellett is átlásson a kerten