A medencefedés egyik legegyszerűbb és leggazdaságosabb módja. Rengeteg variációra és kivitelezésre van lehetőségünk! A roló takarás automatizált, így a medencézés továbbra is kikapcsolódás marad, nincs vele probléma!

Előnyök:

Gazdaságos

A medence üzemeltetési költségeinek akár 70%-át megtakaríthatja a víz fűtésére és a páraelszívásra fordított energia, valamint a friss víz- és vegyszer-utántöltés mennyiségének csökkentésével.

Kényelmes

A rolós medencetakarást egyszerűen működtetheti, az automata motoros csévélésnek köszönhetően egyetlen gombnyomással lefedheti használaton kívüli medencéjét.

Hosszú élettartam

A redőnylamellák – megfelelő használat esetén – a fólia takarókhoz képest lényegesen tovább ellenállnak a klór valamint az UV sugárzás hatásának, várható élettartamuk 10-15 év.

Könnyebb Takarítás

Megóvja medencéjét a nagyobb szennyeződésektől, vízbeeső falevelektől, bogaraktól, ezáltal megkönnyíti a medence tisztán tartását és takarítását.

Vízbeesés elleni védelem

A medencetakarás tutajként úszik a víz felszínén – kellő szélső alátámasztás esetén – biztonságot nyújt a kisgyermekek és négylábú kedvencek vízbeesése ellen is.

Hosszabb fürdőszezon

Szolár lamellákkal – vízen úszó napkollektorként – fűti a medence vizét. Használatával a medence víz hőmérséklete 6-8 oC fokkal is megemelhető, így májustól októberig fürödhetünk benne.

Energia Megtakarítás

Megakadályozza a víz párolgását, amivel nem csak az elpárolgó vizet és vegyszert, hanem jelentős pénzt is megtakaríthatunk, a víz fűtésére és a pára-elszívásra fordított kevesebb energiával.