NEPTUN polikarbonát medencefedés

A Neptun Medencefedés az Ön legjobb választása!

Neptun félmagas medencefedés

Neptun félmagas medencefedés

A Neptun Medencefedés lehetőséget biztosít Önnek, hogy nyugodtan ússzon vagy játsszon családjával elhúzott medencefedés mellett is. Vastag légkamrás polikarbonát lemezből készítjük, hiszen a fedés magassága miatt jelentős pára képződik és ragad a fedés alatt. Ezért fontos, hogy az anyagvastagság megakadályozza a jelentős hőveszteséget. Ennél a típusnál, Már jól használhatóak homlokfali tolóajtók, mert a fedés magassága már megengedi, hogy a felhasználó könnyen bejusson a medencébe.

A Neptun a kissé lapos formájával nagyon közkedvelt!

A Neptun Medencefedés technikai jellemzői:

A fedés anyagát alapárban 10 mm vastag légkamrás polikarbonát lemezből készítjük, mely kellően vastag a jó hőszigetelés biztosításához. Felár ellenében azonban választható, hogy a lemez színe égkék színű legyen, vagy a légkamrák helyett pedig tömör polikarbonát legyen a fedés anyaga, akár víztiszta akár égkék színben.

Az alumínium vázszerkezet natúr eloxált színben biztosítjuk. (alacsony 6%-os többletköltség mellett kérhető színek – antracit, fehér, zöld, bézs), de felár ellenében a teljes RAL színskála színét vagy fautánzatú festést is biztosítani tudjuk.

A Neptun medencefedést keskenyebb medencéknél normál profillal (7 m szélességig), vagy extra erősített profillal ajánljuk 9,9 m szélességig). Normál vázszerkezettel a medence hossza elérheti a 13,5 métert, míg erősített szerkezetnél a medence hossza akár 16 méteres is lehet.

A sínszerkezet mindig igazodik a vázszerkezet típusához. A normál vázszerkezethez a 14 mm magas síneket ajánljuk, míg az erősített vázszerkezet stabilitását egy 16 mm magas extra sínpálya biztosítja.

A szegmensek száma ebben az esetben 3 és 7 között van a medence hosszúságának függvényében, így a szegmenshossz 1,9 m és 2,4 között van.

A szegmensek magasságát a medence szélessége határozza meg. A magasság ennél a fedés típusnál 120 cm és 220 cm között van. Erősített vázszerkezet esetén a magasság azonban elérheti a 280 cm-t.

A Neptun fedés kérhető a következő ajtótípusokkal:

  • Első szegmensen lévő elhúzható tolóajtó
  • Homlokoldali felhajtható előfal
  • Homlokzaton elhelyezett eltolható ajtó

Kinek ajánljuk?

  • Szeret jó áron medencefedést vásárolni
  • Használná a medencéjét miközben az fedés alatt van, hiszen a belső magasság kielégítően magas még 120 cm mély medencéknél is.
  • Fontosnak tartja a fokozott hőszigetelést a medence víz hőfokának védelmében