CLASSIC polikarbonát medencefedés

Ha szereted a hagyományos formákat, akkor ez a tökéletes választás!

classic-polikarbonat-medencefedes

A Classic Medencefedés a klasszikus formavilág képviselője termékkínálatunkban.  A fedést a lehető legvastagabb polikarbonát lemezből készítjük, ami a legbiztosabb hőtartási tényezőkkel segíti a párolgás megakadályozását és így a víz hőfokának megtartását. Ennél a típusnál, a magasságból adódóan már egyre inkább használhatóak a homlokfali eltolható és felhajtható ajtók, melyekből egy típus választható a megrendeléskor.

A Classic ezek alapján nem véletlenül az egyik legnépszerűbb választás a Magyar medence piacon!

A Classic Medencefedés technikai jellemzői:

A fedés anyagát alapárban 10 mm vastag légkamrás polikarbonát lemezből készítjük, mely kellően vastag a jó hőszigetelés biztosításához. Felár ellenében azonban választható, hogy a lemez színe kék legyen, vagy a légkamrák helyett pedig tömör polikarbonát legyen a fedés anyaga, akár víztiszta akár égkék színben.

Az alumínium vázszerkezet alapárban is több színben biztosítjuk. (választható színek – natur eloxált, antracit, fehér, zöld, bézs), de felár ellenében a teljes RAL színskála színét vagy fautánzatú festést is biztosítani tudjuk.

A Classic medencefedést keskenyebb medencéknél normál profillal (7 m szélességig), vagy extra erősített profillal ajánljuk 9,9 m szélességig). Normál vázszerkezettel a medence hossza elérheti a 13,5 métert, míg erősített szerkezetnél a medence hossza akár 16 méteres is lehet.

A sínszerkezet mindig igazodik a vázszerkezet típusához. A normál vázszerkezethez a 14 mm magas síneket ajánljuk, míg az erősített vázszerkezet stabilitását egy 16 mm magas extra sínpálya biztosítja.

A szegmensek száma ebben az esetben 3 és 7 között van a medence hosszúságának függvényében, így a szegmenshossz 1,9 m és 2,4 között van.

A szegmensek magasságát a medence szélessége határozza meg. A magasság ennél a fedés típusnál 120 cm és 220 cm között van. Erősített vázszerkezet esetén a magasság azonban elérheti a 280 cm-t.

A Classic fedés kérhető a következő ajtótípusokkal:

  • Első szegmensen lévő elhúzható tolóajtó
  • Homlokoldali felhajtható előfal
  • Homlokzaton elhelyezett eltolható ajtó

Kinek ajánlajuk?

  • Szeret jó áron medencefedést vásárolni
  • Használná a medencéjét miközben az fedés alatt van, hiszen a belső magasság kielégítően magas még 120 cm mély medencéknél is.
  • Fontosnak tartja a fokozott hőszigetelést a medence víz hőfokának védelmében