Új medencefedés Gárdonyban – végre lehet úszni Szilveszter napján!

Comet medencefedés Gárdony

Comet medencefedés télen – A pár mutatja, hogy ez bizony nem tavasz

Még 2015 nyarán keresett meg egy Úr, hogy sürgősen egy medencét szeretnének a kertjükbe.

Szokásom ilyenkor, hogy egy pár percet beszélgetek telefonon az ügyféllel, hogy megismerjem egy kicsit, milyen környezetben lakik, mire vágyik, felmérjem, hogy kik használják a medencét.

Ahogyan általában lenni szokott most is jó hangulatú beszélgetés alakult ki közöttünk és legnagyobb meglepetésemre igen sokat tudott a medencékről, hiszen már korábban volt egy épített beltéri medencéjük, de szerettek volna egy olyan kültéri medencét is, ami nyáron az „üvegházban” nem melegszik fel 42 fokra.

Mi sem igazolta azt jobban, hogy ért a medencékhez, mint az, hogy szinte azonnal az általam is legjobbnak ítélt fémpalástos fóliás medencénk egyikét választotta.

Miután kiderült, hogy azért szeretik a meleg uszodavizet szinte azonnal a medencefedésekre került a szó. Gárdonyi házuk a természeti adottságok miatt nem panorámás, így nem volt szükség a nagyon alacsony fedésre, de a kert átláthatósága (miután gyerekek vannak a háznál) nagyon fontos volt számukra.

A medencefedés telepítése pedig zökkenőmentesen megtörtént Augusztusban.

Melegvíz_medencefedés_alattAz igazi meglepetés csak pár hónappal később, egészen pontosan december 30.-n ért engem. Emailt kaptam Gárdonyból, hogy köszönik szépen, nagyon élvezték a mai fürdést, és jó pár képet mellékeltek a levélhez, melyek alapján igen jól érzi magát a család a gőzölgő vízben!

A fedés és a kiegészítő elektromos fűtés megtette a hatását. Én sem hittem a szememnek, de a külső 4-5 fokos hőmérséklet ellenére a hatékony medencefűtés egészen 28 fokosra fűtötte a medence vizét, amit a fedés nagyszerűen megtartott egy egyszerű szolárfólia segítségével.

És ha nem hiszi el, hát mellékelek néhány képet bizonyíték gyanánt, természetesen a tulajdonosok engedélyével!

Szóval fürdésre fel!

fürdőzés_télen_comet_medencefedés_alatt

Medencefedés_felülnézetbőlMedencefedés_comet_lépcsővel