MINI polikarbonát medencefedés

„Lekerekített formavilág, átlátható kert”

Mini polikarbonát medencefedés

Mini polikarbonát alacsony medencefedés az átlátható kertért

A mini polikarbonát medencefedés az egyik legalacsonyabb lehetőség a medence takarására. A fedés magassága miatt ezt a fedés típust is tömör polikarbonátból készítjük. Az anyagvastagság ebben az esetben 3 mm, így ez a fedéstípus jelentősen olcsóbb, mint a termékkínálatunk másik típusa a Sky polikarbonát medencefedés.

A Mini medencefedést maximum 5,5 méter szélességű medencékhez ajánljuk, a maximális hosszúság 12 méter.

A fedést alapárban szürke, fehér, bézs, antracit vagy zöld színekben lehet megrendelni, de felár mellett a teljes RAL színskála kérhető.

Medencefedés választható ajtók – út a medencébe

A mini medence fedés esetén 3 típusú ajtó kérhető alapárban az egyik a legnagyobb szegmensbe épített eltolható ajtó, ami nagyon kényelmes bejutást biztosít a lépcsővel rendelkező medencék esetén. Ez a sarokban elhelyezett lépcsős medencék esetén igen kényelmes a felhasználó számára. Ha a medence lépcső a rövid oldal közepén helyezkedik el, akkor a homlokzati felhajtható, vagy eltolható ajtó választható, de a medencefedés magassága miatt ezek az ajtók nem túl kényelmesek a fürdőzők részére. (A felhajtható homlokzati ajtó ebben az esetben 20 cm magas.)

A medencefedés tartósságát az általunk alkalmazott technológiai sajátosságok teszik biztosítottá.

A fedés kimondottan alkalmas olyan helyekre ahol a kertnek átláthatónak kell lennie, vagy nem szeretné a pompás panorámát a medence fedéssel eltakarni.