+36 70 709 5800

Fedés Típusok

Változatos formavilágot kínáló Medencefedés típusok,

Meggyőződésünk, hogy aki a medencefedés típusok közül választ medencéjéhez medence fedést, az átgondolt és hosszú távra szóló döntést hoz meg. Ebben a döntésben olyan tényezők játszanak szerepet mint a kert, a növények formája, a medence elhelyezkedése a kerten belül, a kert dizájn elemeinek fokozása, vagy az esztétikus minőségi anyagokból összeálló tartós szerkezet igénye.

A medence fedés mindezeken kívül számos előnyt hordoz, melyek közül talán a legfontosabb a gyermekbiztonság és a medence szezon meghosszabbításának lehetősége.

Kizárólag olyan fedéseket kínálunk vásárlóinknak, mely a legmagasabb minőségi és megfelelőségi kihívásokra is kielégítő válaszokkal szolgál.

Medencevíz fűtési lehetőségek kihasználásával a medence szezon akár hónapokkal is meghosszabbítható!

Medencefedés típusok:

SKY polikarbonát medencefedés

medencefedés polikarbonátból sky

sky alacsony polikarbonát medencefedés, kiváló hőszigetelés

Nagyon trendi letisztult vonalas medence fedés. A fedés magassága miatt a kert átlátható marad a kert panorámája megmarad. A fedés alapanyaga 4mm víztiszta tömör polikarbonát, éppen ezért nem a legolcsóbb típus. A profil jellegéből adódóan a modell 5,5 m széles medencékig elérhető. Maximális hosszúság 12 m.

Nagyszerű hőszigetelés, tökéletes zárás a szennyeződések elől. Medence vízmelegítéssel akár 2-3 hónappal hosszabb medence szezon!

MINI polikarbonát medencefedés

Mini polikarbonát medencefedés

Mini polikarbonát alacsony medencefedés az átlátható kertért

Lekerekített formavilág? Átlátható kert? Kedvezőbb ár? Válassza mini fedésünket. A medencefedést 3mm-es tömör víztiszta polikarbonát lemezzel szállítjuk, így az ára jóval kedvezőbb mint a Sky típusú termékünk ára.  Természetesen ez a fedés is tökéletesen zárja a medence vizét a szennyeződésektől és a hőszigetelő tulajdonsága is hasonlóan kiváló. Akár már nettó 1 497 ezer Ft-tól. – bővebben…

BASIC polikarbonát medencefedés

Basic aluprofilos medence fedés

Basic aluprofilos medence fedés

A legegyszerűbb és egyben legnépszerűbb fedés. Általános magasság a medence külső méretétől függően 80 – 110 cm között mozog. A fedés alacsony kosárgörbéje miatt a kert közepén elhelyezett medencék esetén is használható, hiszen könnyű átláthatóságot nyújt mérsékelt magassága miatt.

A Basic medence fedés egyszerű natúr eloxált szín profiljai ellenállnak az időjárás viszontagságaink, így hosszú időn keresztül szolgálják a vásárlók elégedettségét. Alapgyártásban 6mm-es légkamrás polikarbonát elemekből áll, de a vásárló felár ellenében akár tömör polikarbonát elemeket is választhat. Az ajtók tekintetében is számos lehetőséget kínálunk, melyről további felvilágosítást kérhet tőlünk.

A basic medence fedések kizárólag legnagyobb szegmensen lévő oldalajtóval szerelhető, így létrás medencékhez nem használható, csak a homloklap levételével.

COMET Polikarbonát Medencefedés

Comet medence fedés

Comet medence fedés a legnépszerűbb választás

A legnépszerűbb fedés, ami ötvözi az olcsó BASIC és a jó hőszigeteléssel rendelkező CLASSIC típus előnyeit. Alacsony fedés komoly anyagvastagsággal (10 mm – légkamrás polikarbonát lemez) a tökéletes paraméterek biztosítása érdekében. Megerősített alumínium váz technológiánkkal akár 10 m széles medence fedésére is alkalmas. A fedés kezelése nagyon egyszerű, a kertben megszokott tisztítási eszközök, teljesen tisztára tudják varázsolni a fedést, akár a legzordabb telek után is. Csak extra hómennyiség mellett szükséges csapadék eltávolítása a fedés tetejéről, hogy a fedés stabilitását hosszútávon megőrizzük. COMET – a kis kertek sztárja! Bővebben

Classic Polikarbonát Medencefedés

Classic polikarbonát medencefedés

Classic polikarbonát medencefedés

Igazi Klasszikus forma akár elhúzva is használható medence, ami jó hőszigetelési képességeivel meghosszabbítja a fürdőszezont. Széles választási lehetőséget kínálunk akár a profil színét, erősségét, akár a polikarbonát lemez minőségi mutatóit illeti. A Classic medencefedés kiválóan alkalmas akár arra is, hogy az eltolható homlokoldali ajtót használva akár közvetlenül bejussunk a medencébe a medence oldalsó lépcsőjén keresztül. Klasszikus forma, Nagyszerű ár, Kiváló minőség! Bővebben