SKY PLUS polikarbonát medencefedés

medencefedés-polikarbonátból-sky; medencefedés

SKY alacsony polikarbonát medencefedés, kiváló hőszigetelés

Általános leírás

A SKY egy tipikus minimalista medencefedés, mely igen tiszta vonalvezetéssel rendelkezik. A klasszikus mivoltát a fedés lekerekített élei biztosítják. Miután igen alacsony a medence magassága kb. 60-75 cm, ezért így a leghatékonyabb hőmegtartási tulajdonságokkal rendelkezik.

A termék gyártása során felhasznált anyagok

A Sky típusú polikarbonát medencefedés alapárban is 4 mm vastag víztiszta polikarbonát anyagból készül, így biztosítjuk a kiemelt esztétikumot és a legmagasabb elvárásoknak való megfelelést.

A termék gyártásánál alkalmazott technológia a legkorszerűbb megoldásokat követi. Az évente több száz eladott termék megköveteli, hogy a használat során bekövetkező meghibásodások szintjét a minimálisra csökkentsük.

Alapesetben natúr eloxált vázszerkezettel szállítjuk, mely tökéletesen ellenáll az időjárás viszontagságainak. A fedés 5,5 m széles medenceméretig ajánljuk (szegélykő nélküli méret)

A fedés vázszerkezete minden RAL skálán szereplő színben megoldható, sőt lehetséges a fedés anyagának kék árnyalatú változata is.

Kinek ajánljuk?

  • A fedés kifejezetten ajánlott azoknak, akik nem tervezik a fürdőzést a fedett medence alatt, hiszen az alacsony fedés magasságának köszönhetően a használat helye korlátozott.
  • Ajánlott olyan kertekbe ahol a terasz és a gyerekek által használt kertrész között van a medence. (A fedés magassága miatt a kert átlátható marad)
  • Ahol a telek panorámával rendelkezik amit a medence fedés eltakarhat